torstai 19. kesäkuuta 2008


Ilmoittauduin joogan alkeiskurssille Helsingin Astanga joogaan. Itsekkin olisi tarkoitus venytellä, mutta tuntuu, etten saavuta niin paljon mitään. ystävät on kehuneet, että joogassa notkistuu huomaamattaan, joten toivotaan että kuukaudessa olisin sitten hiukan notkistunut. Sellainen ultimate goal minulla on, että spagaattiin pitäisi pystyä. Ei siitä nytkään super paljoa puutu, mutta sen verran, ettei spagaatti pyörähdykset ole mitään hehkeimpiä(okei okei se on myös tekniikkaa). Kakkosessa spagaatin osaaminen on myös melko tärkeää, ei luultvasti välttämätöntä heti alkuun, muttei ainakaan pahitteeksi, joten nyt innolla venyttelemään ja joogaamaan. Kurssi alkaa Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna. Harmi, etten voi pitää vielä treenipäiväkirjaa tankotanssista, mutta katotaan miten asiat kehittyy ja ehkä jo kahden viikon kuluttua olen treenaamassa, eikä taidot ole liikaa ruostuneet.. nooh enköhän saa taas kiinni vireestä melko nopeasti.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minullakin ollut jo jonkin aikaa spagaatti goal:D enpä ole vielä ylttänyt sinne asti.. höh.

käy kurkkimassa jos kerkeät: kirsikkalaakso.blogspot.fi

Unknown kirjoitti...

Suosittelen joogaa erittäin lämpimästi! Ite käyn PowerJooga tunneilla (Suomessa vastaava kulkee ilmeisesti voimajoogan nimellä), joka on astangajoogasta sovellettu versio. Blogistani löytyy siitä myös esittely, jos kiinnostaa enempi... Mulle PowerJooga on tuonu paljon lisää notkeutta, mutta myös voimaa ja tasapainoa. Ite harrastan kuntosalia, ja PowerJooga on fitness-tyyppistä touhua, joten sopii mulle ku nyrkki silmään. Varmasti jooga auttaa suakin omassa tankotanssi-treenauksessasi :)

iina kirjoitti...

Itsekkin kun alotin tankotanssin kävin muutaman kerran jooga tunnilla. En kuitenkaan loppupelissä kokenut sitä niin tarpeelliseksi ja sain kovalla työllä kotona spagaatit ja muut paremmin haltuun. Kipuahan se alkuun oli :)). Nyt mietin taas joogaa, mutta rentoutumis mielessä.

KickstartMyHeartIina